TIPS & INFORMATIE

Fotografie en film

Liselotte Schoo

Fotograaf

Kleine details, een emotie of gebeurtenis. Er gebeurt zoveel! Met mijn fotoreportage gaat er niets aan jullie voorbij en kunnen jullie achteraf lekker nagenieten en de dag nog eens herbeleven. Meer informatie of werk bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Heleen Vink

Fotograaf

Een van de mooiste dagen in je leven vastleggen zonder het in scène te zetten? Ik kijk, voel en klik op het juiste moment. Dierbare grote en kleine momenten, stille en uitbundige emoties en details leg ik vast in een journalistieke bruidsreportage. Natuurlijke opnames op locatie. Het is een andere persoonlijker manier van benaderen dan de traditionele bruidsfotografie. Het resultaat zet ik naar wens op dvd, in een digitaal fotoboek of plak ze ouderwets in. Bij een groot gezelschap is het inhuren van een tweede fotograaf, die in dezelfde stijl werkt, mogelijk.

Foto Sanne

Fotograaf

Iedere trouwerij is uniek op Texel. Spontane, ontspannen, creatieve foto’s waar het geluk en de liefde van af spat, die ene blik, de kleine details, de emoties en de lieve, verlegen of ondeugende kinderen met bruidspaar op de foto zetten dat is waar ik van hou. Wat heb ik al 20 jaar een prachtig vak. U krijgt van mij alle foto’s digitaal op usb stick en als u dat wilt verzorg ik ook het trouwalbum voor u. Nieuwsgierig geworden wees dan welkom op mijn website.

Edo Kooiman

Fotograaf

Als het tussen ons ‘klikt’, dan hoeft u zich verder geen zorgen te maken. Creativiteit, spontaniteit en vooral gezelligheid op wellicht de belangrijkste dag van uw leven zijn de sleutelwoorden. Inmiddels jarenlange ervaring in de bruidsfotografie, maar foto’s zeggen veel meer dan honderd woorden. Voor een goede indruk van mijn kwaliteit. De keuze is aan u. En mochten we elkaar niet treffen, dan wens ik u natuurlijk veel succes met de voorbereidingen voor uw bruiloft.

Evalien Weterings

Fotograaf

Fotografe Evalien Weterings is gespecialiseerd in het verzorgen van ongedwongen trouwreportages. Als allround-fotograaf weet zij de speciale plekken op het eiland voor een trouwreportage met een Texels tintje.
Bovendien kan Evalien als grafisch vormgever ook drukwerk verzorgen zoals bijvoorbeeld bedank kaartjes met een eigen foto. Aantrekkelijke prijzen voor een hele trouwdag fotograferen. De foto's krijgen jullie op DVD in een hoge resolutie.

Stefan Ruijgrok

Fotograaf

Professionele foto’s vastgelegd met de meest dubbele moderne Canon–apparatuur. Mooie bewerkingen van uw foto’s, relaxte sfeer en geweldige herinneringen vastgelegd voor u. (specialisatie strandhuwelijken).
Stefan Ruijgrok is een zeer ervaren bruid fotograaf, en heeft daarmee al in diverse glossybladen, kranten en brochures mogen staan. Hij heeft zich laten specialiseren in portret- en modelfotografie. Het allerbeste uit de foto’s halen, mooie composities en het natuurgetrouw vastleggen van beelden die spontaan ontstaan blijft altijd de uitdaging in het vak als bruidsfotograaf. Aangesloten bij DuPho. (DuPho staat voor Dutch Photographers en is de beroepsorganisatie voor professionele fotografen.)

ReFilm

Film

Trouwen doe je maar een keer, dus deze belangrijke gebeurtenis in jullie leven wil je vast graag opnieuw beleven en delen met vrienden en familie.
Sfeer en emotie zal op een filmische manier vastgelegd worden, iets wat met fotografie niet kan.
Refilm begrijpt dat dit de mooiste dag van uw leven is en zal daarom zo onopvallend mogelijk en professioneel te werk gaan en u niet in de weg lopen.

Trouwambtenaren

Jet married - Mariëtte Boot

Zelfstandig trouwambtenaar/ceremoniespreker

Een onvergetelijke huwelijksceremonie op een prachtige locatie, een bevestiging van wat jullie voor elkaar voelen… 
Ja, ik wil daar graag een bijdrage aan leveren! Blij, emotioneel, met liefde en humor.

‘Jet married’ voor een persoonlijke ceremonie bij:
- een wettelijk huwelijk
- de (her)bevestiging van een huwelijk
- een verbintenis zonder juridische gevolgen
- eine Hochzeitszeremonie

www.jetmarried.nl
jetmarried@gmail.com

Harriet Bödicker- Van den Bosch

Trouwmevrouw

Trouwen kun je bijna overal. Alleen een Trouwmevrouw is echt nodig. Of een -meneer, natuurlijk, maar daar gaat het hier niet over.

Ik reis van Texel tot Barcelona en van Kasteel tot op de Camping. Kortom van Overkant tot Buitenland daar waar jullie de trouwlocatie bedacht hebben, voor jullie Trouwdag.
Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden die wij samen kunnen bespreken voor een ceremonie op de trouwlocatie van jullie keuze, een speciale datum of een verrassend tijdstip.

Als het gaat om een huwelijksceremonie in het buitenland, pak ik mijn toga graag voor jullie in.
Jullie unieke trouwdag vrolijk, vertrouwd en persoonlijk.

Dirk Zeelenberg

Flying BABS

‘Veel persoonlijker dan een trouwdag wordt het niet.
Ik vind het dan ook een grote eer om gevraagd te worden als trouwambtenaar en toegelaten te worden tot de intieme kring van familieleden en goede vrienden’

- Dirk Zeelenberg

Aankleding en muziek

Bert van der Wal

Bloemisterij

De bloembinders van Texels Wonen stellen de mooiste boeketten samen. Speels en wild, maar ook modern en strak. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bloem

Bloemisterij

Bloemisterij Bloem maakt mooie en originele boeketten voor jullie huwelijksdag.

Bakker Timmer

Bakkerij

Bij een onvergetelijke dag hoort ook een onvergetelijke en overheerlijke bruidstaart. Echte Bakker Timmer op Texel bakt taarten in alle soorten en maten.
Twee lagen of zes lagen, een bruidspaar of een hart er op, marsepein of juist veel fruit... De keuze van een bruidstaart is heel persoonlijk. Bakker Timmer helpt u graag de juiste keuze te maken.
Maak een afspraak bij de bakkerij in Oudeschild of kijk op onze site.

Barbers

Kapsalon

Clementine en Henriëtte de Wit zijn twee creatieve zussen die al jaren samen hun kapperszaak ``Barbers`` runnen in Den Burg. Ze verzorgen graag je bruidskapsel en make-up.

www.barberstexel.nl

Small Buzz

Muziek

De oorspronkelijk van het eiland Texel afkomstige band Small Buzz speelt repertoire uit de jaren 60 & 70 met af en toe een klein uitstapje naar de jaren 40/50.
Small Buzz heeft veel als straatband opgetreden in Parijs, Antwerpen, Gent, Maastricht, Keulen, Berlijn en Rouen.
Het geluid van de Small Buzz wordt vooral bepaald door de vocale kwaliteiten van de band. Deze worden ondersteund door een zeer gevarieerde bezetting van contrabass, guitar, ukulele, saxofoons en bescheiden drums en percussie. Door de eigenzinnige uitvoering van de nummers is een repertoire ontstaan met de typische “Small Buzz-sound”, die het origineel vaak in een heel nieuw jasje steekt.
Ook staan eigen nummers van bandleider Jaap Dros op het repertoire.

Marco van Sambeek

Old skool DJ

Marco van Sambeek is al van kleins af aan bezeten van muziek. Hij draait op menig feestje 'het dak eraf' en heeft een zeer breed scala aan muziek in zijn digitale 'platenkoffer'. Met Marco als DJ wordt iedere bruiloft één groot feest waarbij de muzikale voorkeur van het bruidspaar en hun vrienden van te voren of op de avond zelf 'de toon zet'!

E: marco@vansambeek.com

Hans Polderman

'U vraagt, wij draaien'

U heeft iets te vieren?
DJ Hans Polderman zorgt voor de muzikale omlijsting van de mooiste dag van uw leven, uw bedrijfsfeest of wat voor reden u ook heeft om een feestje te geven.
Hij brengt u back to the seventies, eighties of nineties, als u dat wilt, vult de zaal met Duitse hits, heerlijke Zuid-Amerikaanse klanken, ROCK of draait de muziek van nu. Het is aan U!

E: hpolderman63@gmail.com
T: 06 - 50528703

Niek Zuidhof

DJ

Door mijn ervaring heb ik vele bruidsparen gesproken en samen met hun gezorgd dat hun trouwfeest een succes werd. Vandaag kunnen we nog een afspraak maken voor een gesprek en kunnen jullie alvast gaan genieten van de periode tot aan het trouwfeest.

E: info@niekzuidhoff.nl
T: 06 - 38935130

Accommodaties

VVV Texel

Informatie

Voor het meest volledige aanbod van accommodaties moet u bij VVV Texel zijn! Van luxe hotel tot en met kamperen bij de boer of een bijzondere ‘bruidsyurt’. Bij ons vindt u het allemaal. Kies naar hartenlust een verblijf dat perfect aansluit bij de mooiste dag van uw leven.

Boutique Hotel Texel

Hotel

Zolang u hier bent, hoeft u nergens aan te denken. Nou ja... misschien alleen aan een Woolness behandeling of de keuze van de wijn in ons restaurant. Maar verder? Leun achterover en geniet van al het goede dat Boutique Hotel Texel te bieden heeft. Beleef wellness, gastronomie en gastvrijheid in een bijzondere combinatie van tijdloos design en Texelse authenticiteit. Onthaast, voel u thuis & vergeet vooral de tijd!

De Pelikaan

Hotel

Bent u op zoek naar rust, natuur, ontspanning en gezelligheid in een sfeervolle omgeving, reserveer dan een hotelkamer, appartement of bungalow bij Hotel De Pelikaan Texel. Gelegen aan de rand van een prachtig dennenbos en in het Nationaal Park Duinen van Texel kunt u bij ons genieten van alles wat Texel als vakantie-eiland zo uniek maakt: het brede Noordzeestrand, uitgestrekte duinen en de bekende badplaats De Koog.
Ook wanneer u op zoek bent naar een unieke locatie voor uw zakelijke bijeenkomst, huwelijksfeest of jubileum op Texel bent u bij ons aan het juiste adres.

Opduin

Hotel

Texel is de ideale locatie voor de meest onvergetelijke dag van uw leven. Trouwen kunt u overal op Texel, heerlijk met de blote voeten in het zand of in het prachtige en knusse kerkje van Den Hoorn.
Na deze heerlijke dag geniet u van een volgelopen bad in onze bruidssuite en valt u in een diepe slaap in het romantische hemelbed.

De Zilvermeeuw

Groepsverblijf

De Zilvermeeuw bevindt zich op één van de mooiste plekjes van Texel, omringd door natuurgebieden met het strand op steenworp afstand en Ecomare om de hoek. U bent de enige groep die in De Zilvermeeuw verblijft en heeft de keuze om zelf voor uw maaltijden te zorgen of dit aan ons uit te besteden. Rondom de accommodatie ligt een groot buitenterrein met voetbalveld, voleybalveld, basketbalnet en diverse buitenspelen. En als de zon schijnt zit u heerlijk uit de wind op onze beschutte terras. Maak er een leuk uitje van met uw school, familie, bedrijf of vereniging!

Vervoer

TBO Texel

Taxi en Busonderneming

Taxi- en Bus Onderneming Texel, kortweg TBO-Texel, is voor al uw personenvervoer op, van en naar Texel de juiste partner.

Jan Plezier

Huifkartochten

Trouwen op Texel, daar kan een tocht met onze huifkar niet aan ontbreken. Een gezellige tocht met jullie familie en vrienden door de pure natuur, of van en naar de locaties.

TrouwKoets

Trouwvervoer

Wil je op romantische wijze met de koets naar het strand worden gebracht? Dat kan ook op Texel. Deze authentieke parkwagen is meer dan 100 jaar oud en geheel gerestaureerd. De koets biedt plaats aan 2 volwassen passagiers en eventueel 2 bruidskinderen. Voortgetrokken door 1 van de prachtige Friese paarden wordt er in overleg een mooie route gereden. De ervaren koetsier brengt u (bijna) overal waar u heen wilt. U kunt deze koets reserveren via Texel Weddings.

Fietsen op Texel

Fietsverhuur

Fietsen op Texel is dé ideale manier om op een actieve manier van uw vakantie te genieten. Fietsen op Texel is naast actief bezig zijn ook genieten van de prachtige natuur. Texel beschikt over 140 kilometer aan fietspaden en deze voeren u over het hele eiland. Zo komt u per fiets op plekken waar u met de auto niet eens kunt komen! De prachtige natuurparken, duinen en bossen vormen tijdens uw fietstochten het Texelse landschap. Ook zult u tijdens het fietsen op Texel ervaren dat Texel een waar schapen eiland is. Naast de vele gerechten in restaurants waar schapenvlees in zit, wonen er op Texel meer schapen dan mensen! Tijdens het fietsen op Texel ontdekt u een hele andere kant van Nederland.

We Love Texel

Weddingplanner

Astrid Santé van We Love Texel is een professionele weddingplanner met jarenlange ervaring. Het team van We Love Texel is ook in te huren als stylist voor jullie bruiloft.

Trouwen Texel

Weddingplanner

Sophie van Trouwen Texel is officieel gecertificeerd als weddingplanner. Als weddingplanner maakt ze de dromen van trouwstellen waar en doet ze waarin ze het beste is. Plannen, organiseren en decoreren.

Njoyce Weddings & Events

Ceremoniemeester

Zelf je trouwdag organiseren en op de bijzondere dag zorgeloos genieten?
Een professionele ceremoniemeester is dan de beste optie.
Joyce de Lange van Njoyce Wedding & Events maakt er samen met jullie een prachtige dag van, om nooit te vergeten!