TIPS & INFORMATIE

Lindy Brouwer

Fotograaf

Gefeliciteerd met jullie verloving! De mooiste dag van jullie leven! Omringd met de mensen die jullie lief hebben. Een dag vol liefde die ik graag voor jullie vastleg.

Evalien Weterings

Fotograaf

Fotografe Evalien Weterings is gespecialiseerd in het verzorgen van ongedwongen trouwreportages. Als allround-fotograaf weet zij de speciale plekken op het eiland voor een trouwreportage met een Texels tintje.
Bovendien kan Evalien als grafisch vormgever ook drukwerk verzorgen zoals bijvoorbeeld bedank kaartjes met een eigen foto. Aantrekkelijke prijzen voor een hele trouwdag fotograferen. De foto's krijgen jullie op DVD in een hoge resolutie.

Foto Sanne

Fotograaf

Iedere trouwerij is uniek op Texel. Spontane, ontspannen, creatieve foto’s waar het geluk en de liefde van af spat, die ene blik, de kleine details, de emoties en de lieve, verlegen of ondeugende kinderen met bruidspaar op de foto zetten dat is waar ik van hou. Wat heb ik al 20 jaar een prachtig vak. U krijgt van mij alle foto’s digitaal op usb stick en als u dat wilt verzorg ik ook het trouwalbum voor u. Nieuwsgierig geworden wees dan welkom op mijn website.

Trouwfilm Texel

Film

Trouwen doe je maar een keer, dus deze belangrijke gebeurtenis in jullie leven wil je vast graag opnieuw beleven en delen met vrienden en familie.
Sfeer en emotie zal op een filmische manier vastgelegd worden, iets wat met fotografie niet kan.
Refilm begrijpt dat dit de mooiste dag van uw leven is en zal daarom zo onopvallend mogelijk en professioneel te werk gaan en u niet in de weg lopen.

ReFilm

Film

Trouwen doe je maar een keer, dus deze belangrijke gebeurtenis in jullie leven wil je vast graag opnieuw beleven en delen met vrienden en familie.
Sfeer en emotie zal op een filmische manier vastgelegd worden, iets wat met fotografie niet kan.
Refilm begrijpt dat dit de mooiste dag van uw leven is en zal daarom zo onopvallend mogelijk en professioneel te werk gaan en u niet in de weg lopen.

Beauty Outline

Schoonheidssalon

Martine van Hintum van schoonheidssalon Beauty Outline zorgt ervoor dat jij er prachtig uitziet op jouw grote dag. Bij Beauty Outline bespreken ze graag jouw wensen en maken een passend advies voor jouw bruidsmade-up. De visagie kan verzorgd worden in de salon in De Koog of op locatie.

Laura Sipsma

Schoonheidsspecialist

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het eiland? Bij schoonheidssalon Laura ontmoeten innerlijke en uiterlijke schoonheid elkaar. Laura Sipsma's schoonheidssalon is gevestigd in het prachtige Boutique Hotel Texel maar voor jouw bruidsmake-up komt ze ook graag op locatie.

Bjoetie's

Kap- en schoonheidssalon

Bij Bjoetie's verzorgen ze met veel liefde het kapsel en de make-up voor jouw grote dag. Samen bespreken ze graag jouw wensen en een aantal weken van te voren wordt er een proefkapsel gemaakt en brengen ze proefmake-up aan. Op de dag van de bruiloft ben je welkom in de salon of het team bezoekt jou op locatie.

Barbers

Kapsalon

Clementine en Henriëtte de Wit zijn twee creatieve zussen die al jaren samen hun kapperszaak ``Barbers`` runnen in Den Burg. Ze verzorgen graag je bruidskapsel en make-up.

Texelse Branding

Branderij - bakkerij

In de ambachtelijke en kleine bakkerij van de Texelse Branding worden dagelijks heerlijke verse broden, koffiebroodjes en gebak gebakken. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische grondstoffen. Ze bakken zo puur mogelijk en maken geen gebruik van “onnodige toevoegingen”.

Taarten op Texel

Zelfstandige bakkers

Taarten op Texel wordt gerund door twee vriendinnen: Nicole en Daisy. De dames maken oogstrelende en verrukkelijke taarten. Volledig naar wens.

Texel Catering

Catering en banket service

Texel Catering is een cateringbedrijf en banket service op Texel. Bij Texel Catering bespreken ze graag jullie wensen om zo een bruidstaart op maat te creëren. Van één tot zeven lagen hoog, van rond, vierkant of in een bijzondere vorm, bekleed met marsepein of fondant, in bijna alle kleuren, met roosjes, klassiek of modern en in allerlei smaken. De mooiste en bijzonderste creaties zijn mogelijk.

Bakker Timmer

Bakkerij

Bij een onvergetelijke dag hoort ook een onvergetelijke en overheerlijke bruidstaart. Echte Bakker Timmer op Texel bakt taarten in alle soorten en maten. Twee lagen of zes lagen, een bruidspaar of een hart er op, marsepein of juist veel fruit... De keuze van een bruidstaart is heel persoonlijk. Bakker Timmer helpt u graag de juiste keuze te maken.

Marco van Sambeek

Old skool DJ

Marco van Sambeek is al van kleins af aan bezeten van muziek. Hij draait op menig feestje 'het dak eraf' en heeft een zeer breed scala aan muziek in zijn digitale 'platenkoffer'. Met Marco als DJ wordt iedere bruiloft één groot feest waarbij de muzikale voorkeur van het bruidspaar en hun vrienden van te voren of op de avond zelf 'de toon zet'!

E: marco@vansambeek.com

Hans Polderman

'U vraagt, wij draaien'

DJ Hans Polderman zorgt voor de muzikale omlijsting van de mooiste dag van jullie leven.
Hij brengt je back to the seventies, eighties of nineties, vult de zaal met Duitse hits, heerlijke Zuid-Amerikaanse klanken, ROCK of draait de muziek van nu. Het is aan jullie!

E: hpolderman63@gmail.com
T: 06 - 50528703

Niek Zuidhof

DJ

Door mijn ervaring heb ik vele bruidsparen gesproken en samen met hun gezorgd dat hun trouwfeest een succes werd. Vandaag kunnen we nog een afspraak maken voor een gesprek en kunnen jullie alvast gaan genieten van de periode tot aan het trouwfeest. Aldus Niek Zuidhof.

E: info@niekzuidhoff.nl
T: 06 - 38935130

Roxi Jaspers

Muzikante

Roxi Jaspers is een muzikale duizendpoot. Ze speelt gitaar, piano, trompet, ukulele en ze zingt prachtig. Roxi heeft een breed repertoire, zo is ze fantastisch in het begeleiden van jullie huwelijksceremonie, kan ze jullie cocktailuur begeleiden en weet ze met haar diverse bands de dansvloer in vuur en vlam te zetten.

Bloem

Bloemisterij

Bloemisterij Bloem maakt mooie en originele boeketten voor jullie huwelijksdag.

Tip: willen jullie de gehele aankleding van jullie trouwdag uit handen geven? Dan kunnen jullie ook een weddingplanner inhuren voor de styling.

Jet Married - Mariëtte Boot

Zelfstandig trouwambtenaar/ceremoniespreker

Een onvergetelijke huwelijksceremonie op een prachtige locatie, een bevestiging van wat jullie voor elkaar voelen… 
Ja, ik wil daar graag een bijdrage aan leveren! Blij, emotioneel, met liefde en humor.
‘Jet married’ voor een persoonlijke ceremonie bij:
- een wettelijk huwelijk
- de (her)bevestiging van een huwelijk
- een verbintenis zonder juridische gevolgen
- eine Hochzeitszeremonie

Harriet Bödicker- Van den Bosch

Trouwmevrouw

Trouwen kun je bijna overal. Alleen een Trouwmevrouw is echt nodig. Of een -meneer, natuurlijk, maar daar gaat het hier niet over. Ik reis van Texel tot Barcelona en van Kasteel tot op de Camping. Kortom van Overkant tot Buitenland daar waar jullie de trouwlocatie bedacht hebben, voor jullie Trouwdag. Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden die wij samen kunnen bespreken voor een ceremonie op de trouwlocatie van jullie keuze, een speciale datum of een verrassend tijdstip.
Als het gaat om een huwelijksceremonie in het buitenland, pak ik mijn toga graag voor jullie in.
Jullie unieke trouwdag vrolijk, vertrouwd en persoonlijk.

Gemeente Texel

Trouwambtenaren

De Gemeente Texel beschikt over een aantal trouwambtenaren van de burgerlijke stand die met veel liefde jullie huwelijksvoltrekking verzorgen. Op de website van de Gemeente Texel worden de trouwambtenaren stuk voor stuk voorgesteld.

We Love Texel

Weddingplanner

Astrid Santé van We Love Texel is een professionele weddingplanner met jarenlange ervaring. Het team van We Love Texel is ook in te huren als stylist voor jullie bruiloft.

Trouwen Texel

Weddingplanner

Sophie van Trouwen Texel is officieel gecertificeerd als weddingplanner. Als weddingplanner maakt ze de dromen van trouwstellen waar en doet ze waarin ze het beste is. Plannen, organiseren en decoreren.

JUST Texel

Suites & Apartments

Inspirerend. Bijzonder. Authentiek. Zo kun je de stijlvolle suites van Just Texel het beste omschrijven. Rustig gelegen in het hart van Den Burg vormen de royale twee- en vier-persoons suites een rustpunt op het eiland. Ingericht en vormgegeven met natuurlijke accenten en materialen ademen de suites luxe en comfort.

Boutique Hotel Texel

Hotel

Zolang je hier bent, hoef je nergens aan te denken. Leun achterover en geniet van al het goede dat Boutique Hotel Texel te bieden heeft. Beleef wellness, gastronomie en gastvrijheid in een bijzondere combinatie van tijdloos design en Texelse authenticiteit. Een bijkomend voordeel: in het hotel bevindt zich de schoonheidssalon van Laura Sipsma, die iedereen extra kan laten stralen op de grote dag.

Grand Hotel Opduin

Hotel

Grand Hotel Opduin is een prachtig 4-sterrenhotel. Het hotel is, op enkel een paar kilometer afstand van Paal 17, uniek gelegen in de duinen van De Koog. Het hotel beschikt over prachtige suites met uitzicht over de duinen, en vanaf de derde etages is zelfs een streepje zee zichtbaar. Grand Hotel Opduin is een stukje The Hamptons op Texel.

De Pelikaan

Hotel

Ben je op zoek naar rust, natuur, ontspanning en gezelligheid in een sfeervolle omgeving, reserveer dan een hotelkamer, appartement of bungalow bij Hotel De Pelikaan Texel. Gelegen op steenworp afstand van Paal 17, aan de rand van een prachtig dennenbos en in het Nationaal Park Duinen van Texel kun je bij Hotel De Pelikaan genieten van alles wat Texel uniek maakt: het brede Noordzeestrand, uitgestrekte duinen en de bekende badplaats De Koog.

De Zilvermeeuw

Groepsverblijf

De Zilvermeeuw bevindt zich op één van de mooiste plekjes van Texel, omringd door natuurgebieden met het strand van Paal 17 om de hoek. Rondom de accommodatie ligt een groot buitenterrein met voetbalveld, voleybalveld, basketbalnet en diverse buitenspelen. En als de zon schijnt zit je heerlijk uit de wind op het beschutte terras.

VVV Texel

Informatie

Voor het meest volledige aanbod van accommodaties moet je bij VVV Texel zijn! Van luxe hotel tot en met kamperen bij de boer of een bijzondere ‘bruidsyurt’. Bij VVV Texel vind je het allemaal. Kies naar hartenlust een verblijf dat perfect aansluit bij de mooiste dag van je leven.

TBO Texel

Taxi en Busonderneming

Taxi- en Bus Onderneming Texel, kortweg TBO-Texel, is voor al uw personenvervoer op, van en naar Texel de juiste partner.

Texeltours

Busonderneming

Texeltours heeft een breed arsenaal aan bussen, te denken aan touringcars en minibussen maar ook bijzondere bussen zoals een Amerikaanse schoolbus en een cabrioletbus. Of het nu gaat om het vervoer van de gasten naar de trouwlocatie of na afloop weer naar huis, Texeltours regelt uw trouwvervoer met liefde.

Jan Plezier

Huifkar- en koetstochten

Trouwen op Texel, daar kan een tocht met onze huifkar niet aan ontbreken. Een gezellige tocht met jullie familie en vrienden door de pure natuur, of van en naar de locaties.

Fietsen op Texel

Fietsverhuur

Overnachten jullie gasten in de buurt van Paal 17, dan zijn fietsen wellicht het perfecte vervoersmiddel.